LHR d.o.o je registrovan kao privredno društvo za promet, građevinarstvo i inženjering sa sedištem na Novom Beogradu ul. Tadije Sondermajera 10J. Postojimo od 1991. godine.

Specijalizovani smo za izvođenje svih vrsta šipova i to:

Specijalizovani smo za izvođenje svih vrsta Armirano Betonskih zidova tzv. “dijafragmi”:

 

Takođe nas možete angažovati i za geotehnička istraživanja.

Prema projektu objekta, geološkoj građi terena i uslovima na datoj lokaciji, investitor se opredeljuje za jednu od navedenih vrsta šipova ili dijafragme radi fundiranja objekata, radi zaštite iskopa temeljne jame i susednih objekata, sanacije objekta i sl. Mi možemo pomoći u njihovoj nameri radi što povoljnijeg odabira vrste i načina fundiranja, zaštite temeljne jame, okolnih objekata itd.

LHR je u svojoj dosadašnjoj praksi uradilo veliki broj objekata svih vrsta i poseduje zavidne reference. Posedujemo potreban broj odgovarajućih mašinskih i ljudskih kapaciteta.

Naše reference su: Airport City, poslovni objekat Navigator 2, Sirius 1 i 2, Ikea, objekat Hotel Mona, Voždove kapije, Skyline, Blok 67a, Central Garden, brza pruga Beograd-Budimpešta i mnoge druge.

 

0
Zaposlenih
0
Zadovoljnih klijenata
0
Ostvarenih projekta
0
Dužnih kilometara šipova

Ostali proizvodni programi

II Geomehanika

Priprema geomehaničkih istraživanja, analize i izrada geomehaničkih elaborata, laboratorijski istražni radovi (stalna saradnja sa kompanijama i ustanovama koje se bave radovima iz ove oblasti).

III Visokogradnja

LHR iako specijalizovano za radove iz oblasti fundiranja, izvodi i radove visokogradnje: sanaciju, nadziđivanje, rekonstrukciju i izgradnju.

IV Projektovanje

Izrada projekata iz oblasti dubokog fundiranja, zaštita temeljnih jama, sanacija građevinskih objekata, klizišta i dr. Pored sopstvenih potencijala imamo stalnu saradnju sa poznatim stručnjacima i ustanovama iz ove oblasti.

V Inženjering

Svi poslovi iz oblasti klasičnog inženjeringa i konsaltinga.